Pluimveeweb: Erfbetreders: wordt ‘Vriend van de mmmEggies’

26-05-2015

Erfbetreders, die ook graag het Nederlandse ei willen promoten en de legpluimveehouderij een warm hart toedragen, kunnen “Vriend van de mmmEggies” worden.

Het eenjarig bestaan van de mmmEggies vierden ze op woensdag 20 mei met een inspiratiepicknick. Een leuke manier om elkaar in levende lijve te ontmoeten en kennis te maken met de nieuwe mmmEggies. De kennismaker Pluimvee Vera Claessens had het vishuisje op de Venco Campus prachtig in stijl versierd en een heerlijke picknick geregeld.

Missie
De voorzitster Marian Claessens opende de picknick en heette de legpluimveehoudsters uit alle hoeken van Nederland van harte welkom. Ze prees de werkwijze van de mmmEggies: een jaar geleden hectisch opgestart en nu een geoliede machine met diverse werkgroepen en 22 mmmEggies. De missie: met girlpower zij aan zij het Nederlandse ei promoten, wordt steeds verder uitgedragen. Tijdens de heerlijke picknick stelden de nieuwe mmmEggies zich voor en deden ze weer volop inspiratie op om het Nederlandse ei richting consument te promoten. Dankzij nieuwe mmmEggies zijn ze voortaan ook te vinden op pinterest en welke.nl. Social media die door veel consumenten bezocht worden.

Vriend van de mmmEggies
Op het Symposium Hogere Pluimveegezondheid werden de mmmEggies uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieprijs Leg. De mmmEggies maakten meteen gebruik van het podium door de actie “Vriend van de mmmEggies” bekend te maken. Erfbetreders kunnen voor € 50,- (excl. btw) per jaar vriend worden van de mmmEggies. De mmmEggies hebben een frisse uitstraling en wakkeren veel enthousiasme op binnen de sector.  Vanaf nu kunnen ook erfbetreders hun steentje bijdragen aan eierpromotie, door vriend te worden van de mmmEggies. Bedrijven in de periferie, kunnen via een bronzen, zilveren of gouden ei de Stichting Blij met een Ei sponsoren. Pluimveehouders kunnen lid worden van Blij met een Ei en steunen daarmee ook de activiteiten van de mmmEggies. Samen kunnen we zo de budgetten verruimen om meer zaken op te pakken in het belang van promotie van het Nederlandse ei en de legpluimveesector. Een groot aantal erfbetreders tekende na afloop van het symposium het donatieformulier en kunnen nu uitdragen dat ze vriend van de mmmEggies zijn. De betaling verloopt via Blij met een Ei waarmee de mmmEggies intensief samenwerken.
Voor meer informatie neem contact op via info@mmmeggies.nl.

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal