Pluimveeweb: Pluimveeplein op Bio-Beurs 2016

10-12-2015

Een groot aantal bedrijven, die actief zijn in de biologische pluimveeketen, staan tijdens de Bio-Beurs op woensdag 20 en donderdag 21 januari 2016 in de IJsselhallen in Zwolle gezamenlijk op het nieuwe Pluimveeplein.

De bedrijven, die in de biologische pluimveeketen werkzaam zijn en aan het Pluimveeplein deelnemen, zien het grote belang in van een sterke biologische sector, die groeiende is en nog veel mogelijkheden biedt.

Dit willen deze bedrijven ook gezamenlijk uitdragen en hiervoor is de slogan gekozen:
Pluimveeplein voor meerwaarde 

Complete biologische pluimveeketen

Het Pluimveeplein met een oppervlakte van ruim 350 vierkante meter, biedt de pluimveehouders en alle geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met de biologische pluimveeketen – van het begin tot het eind.

Deze samenwerking is tot stand gekomen, doordat alle betrokken bedrijven de waarde ervan inzien. Het biedt een meerwaarde voor de deelnemende bedrijven en de bezoekers.

Een aantal bedrijven, die met een eigen stand op de Bio-Beurs staat, hebben het Pluimveeplein mede mogelijk gemaakt door een sponsorbedrag beschikbaar te stellen. Klik hier voor de deelnemende bedrijven en sponsoren.

 
 

Inloggen op de ledenportal