Pluimveeweb: Ultieme vorm van samenwerking loont

08-03-2016

dinsdag 8 maart 2016
Blij met een Ei, iSTEP en LLTB kijken terug op een geslaagde beursactie op de LIV Venray. Het resultaat: persoonlijk contact, toelichting activiteiten en nieuwe leden en sponsors.

LLTB bemande samen met Blij met een Ei en iSTEP een stand op de LIV in Venray. Een mooie vorm van samenwerking.

Nieuwe sponsors en leden
Blij met een Ei en de mmmEggies zijn zeer tevreden. Alex Janssen, voorzitter Blij met een Ei: „We hebben ruim tien nieuwe leden voor Blij met een Ei, enkele vrienden van de mmmEggies en vier nieuwe sponsors mogen noteren. Van den Beuken eiproducten is een nieuwe bronzen sponsor, De Hoop en Egga Food zijn zilveren sponsor geworden en Verbeek en Voergroep Zuid zijn nieuwe gouden sponsors. Persoonlijk contact en toelichting werkt prima. We zijn blij dat LLTB ons deze mogelijkheid heeft geboden.” Allen zien het belang van gezamenlijke promotie in.

Veel belangstelling voor marktinformatiesysteem
iSTEP presenteerde op de beurs het nieuwe marktinformatiesysteem waarmee het aanbod van eieren voorspelbaar is. Leo Driessen, voorzitter iSTEP, kijkt tevreden terug: „De belangstelling was prima. Veel legpluimveehouders bezochten onze stand waar we het nieuwe marktinformatiesysteem online konden laten zien. We hebben een aantal nieuwe leden op mogen schrijven en hebben nog contact met een aantal potentiële leden. Wat ons betreft is een gezamenlijke stand voor herhaling vatbaar. We streven naar een goede landelijke dekking dus de beurs in Hardenberg is een goede vervolgstap.”

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal