Pluimveeweb: Brownille Eggs in assortiment horeca groothandel Hanos

22-02-2016

Lunteren, maandag 22 februari 2016
Horeca groothandel Hanos neemt vanaf 22 februari 2016 Brownille Eggs in haar assortiment op. Deze eieren zijn dan beschikbaar voor de horeca in Nederland, België en Duitsland, de landen waar Hanos actief is, schrijft Brownille Eggs in een persbericht

„Hanos is altijd op zoek naar nieuwe exclusieve ingrediënten. Onze eieren zijn vers, smakelijk en mooi. Ze passen perfect bij de klanten van Hanos”, zegt Theo Snetselaar van Brownille Eggs. 

De Brownille Eggs  zijn afgelopen jaar in Nederland geïntroduceerd. De grote, diepbruine eieren worden gelegd door de Franse Marans kippen. Snetselaar: „Het is een exclusief soort met veel unieke eigenschappen. De schaalkleur is diepbruin, de eieren zijn groot en heel stevig. Met name voor de horeca een pluspunt. Daarnaast zijn de Brownille Eggs  gezond en smaakvoller volgens een aantal kenners.”

Theo Snetselaar en Gert van de Vliert brachten Brownille Eggs op de markt. In de filosofie van beide oprichters staat voorop dat alle schakels, inclusief de pluimveehouders, een eerlijke prijs ontvangen voor hun expertise.

Tekst:Tom Schotman

 
 

Inloggen op de ledenportal