Pluimveeweb: mmmEggies met nieuw promotiemateriaal op Gezondheidsbeurs

02-02-2017

Van 2 tot en met 5 februari promoten de mmmEggies eieren op de Nationale Gezondheidsbeurs. Twee levensgrote borden van een jonge man en vrouw met de gezondheidsvoordelen van het ei.

“Nieuw materiaal dat we met de mmmEggies hebben ontwikkeld en dankzij de financiële middelen van Stichting Blij met een Ei en de vrienden van de mmmEggies gemaakt kon worden”, vertelt Carla van der Kruijs, legpluimveehoudster en mmmEggie uit Weert.

Gezondheid
De gezonde feiten zijn op het lichaam van de levensgrote jonge man en vrouw weergegeven. “Wist je dat de koolhydraten in eieren bijvoorbeeld je hersenen sneller laten functioneren en dat eieren de groei van haren en nagels bevordert? Allemaal feiten die we de komende dagen aan de bezoekers van de Gezondheidsbeurs vertellen,” zegt Carla van der Kruijs enthousiast.

De Nationale Gezondheidsbeurs is van 2 tot en met 5 februari in Jaarbeurs Utrecht en dagelijks geopend van 10:00 tot 17:30 uur. De grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. De mmmEggies staan in stand B22.

Ook zijn er nieuwe flyers met een heerlijk eirecept die precies in een eierdoosje van 10 eieren passen. Mooie acties die dankzij de tomeloze vrijwillige inzet van de mmmEggies en dankzij financiële bijdrage van pluimveehouders, bedrijfsleven en erfbetreders mogelijk zijn. Wilt u ook bijdragen? Word sponsor of lid van Blij met een Ei of vriend van de mmmEggies.

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal