Pluimveeweb: Blij met een Ei in Nederland Proeft

15-04-2017

Het RTL 4 tv-programma Nederland Proeft schenkt aanstaande zondag 16 april om 17.00 uur en zondag 14 mei aandacht aan de veelzijdigheid van eieren. De uitzending van 14 mei staat geheel in het teken van eieren.

De deelname aan het tv-programma is een initiatief van de stichting Blij met een Ei, dat verantwoordelijk is voor de promotie van eieren. „We doen al voor het derde seizoen mee aan de fantastische uitzendingen van Nederland Proeft en hebben inmiddels een goede relatie opgebouwd”, zegt de enthousiaste voorzitter Alex Janssen van Blij met een Ei. „De uitzending van zondag 14 mei staat geheel in het teken van eieren. Maar aanstaande zondag 16 april en een andere uitzending later dit jaar komen we met Blij met een Ei ook kort in beeld.”

„Dit jaar doen we in samenwerking met ZON Fruit & Vegetables mee aan het programma. Dat is een prachtige unieke combinatie. Zeker als de groentjes en eitjes bereid worden door niemand minder dan Lisa van Cuijk van In Love With Health. Een hippe eigentijdse meid, die net als de mmmEggies fris en fruitig onze lekker Nederlandse producten weten te promoten.”

Door deelname aan het programma wil Blij met een Ei de kijkers wijzen op de vele voordelen van eieren in een gezond voedingspatroon zodat de Nederlandse eierconsumptie verder toeneemt.

Tekst:Tom Schotman

 
 

Inloggen op de ledenportal