Pluimveeweb: Jan Brok erelid NVP

26-04-2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de NVP op 24 april heeft Jan Brok afscheid genomen als secretaris van de pluimveevakbond. Hij werd onderscheiden als het eerste erelid van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders.

Jan Brok (60) is 22 jaar vakbondsbestuurder geweest waarvan de laatste 13 jaar, vanaf de oprichting op 21 april 2004, als secretaris van de NVP. Bestuur en leden bedankten Jan tijdens een feestelijke afsluiting van de avond voor zijn zeer persoonlijke betrokkenheid, tomeloze inzet en vasthoudendheid om goede ideeën ook gerealiseerd te krijgen. Jan memoreerde in zijn afscheidsspeech de vele mooie momenten als secretaris.

Zelfstandig adviseur
Jan Brok gaat verder als zelfstandig adviseur met zijn recent opgericht bedrijf Jan Brok Consultancy. Jan vertelt: „Ik wil graag onafhankelijk advies geven aan pluimveehouders op momenten dat er belangrijke zaken spelen in de bedrijfsvoering. Zoals bijvoorbeeld dierziekten, contractbesprekingen of hygiëneadviezen om samen een beter bedrijfsrendement te realiseren.” Daarnaast wil hij bedrijven die iets in de pluimveemarkt willen gaan doen en organisaties die behoefte hebben aan praktische Nederlandse pluimveehouderij kennis, gaan ondersteunen.

Jan is tot 2008 actief pluimveehouder geweest met 35 jaar ervaring in diverse deelsectoren. Met zijn bestuurlijke ervaring en een groot netwerk in de pluimveehouderij is zijn doel ‘samen beter en meer’.

Bekijk hier de website van Jan Brok Consultancy: Pluimveehouders doen het Samen.
 

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal