Pluimveeweb: mmmEggies delen eieren uit aan wandelaars Vierdaagse

20-07-2017

 

Samen met de ZLTO afdelingen Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk Noord delen de mmmEggies de eieren uit. Woensdag 19 juli stonden de mmmEggies, bij de louncheplek op de boerderij van Familie van Casteren, Wilhelminalaan 60 in Wijchen.

Donderdag 20 juli bij de louncheplek op de boerderij van Familie Poelen, Zevenheuvelenweg - kruising Derde Baan in Groesbeek, samen met ZLTO Rijk van Nijmegen. Vrijdag 21 juli bij de loungeplek bij Boomkwekerij Ebben, Beerseweg 45 in Cuijk samen met ZLTO Land van Cuijk Noord. 

Promotie

Mmmeggie woordvoerster Marjan van de Vis: „We zijn geen belangenbehartigers maar gaan met girlpower voor een goed, gezond en duurzaam product; het Nederlandse ei. Zij aan zij, samen sterk voor het Nederlandse ei.”

De mmmEggies willen consumenten eerlijke en betrouwbare informatie geven over eieren en kippen. Burgers zijn onwetend over het reilen en zeilen in de agrarische sector. Onwetenden geloven algauw dat de dierenwelzijnsorganisaties de waarheid in pacht hebben. Eierhandel Wulro en Global Food sponsoren de eieren en Egga Food het koken en kleuren van de eieren. 

17

 

De mmmEggies, kippenboerinnen die het Nederlandse ei promoten, delen roze gekookte eieren uit aan de wandelaars van de Internationale Vierdaagse in Nijmegen.

 
 

Inloggen op de ledenportal