Pluimveeweb: mmmEggies, Stichting Agrifacts en campagne Kip in Nederland genomineerd voor prijs

31-03-2019
De mmmEggies, Stichting Agrifacts en de reclamecampagne Kip in Nederland zijn genomineerd voor de NVP Award 2019.

De Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP) heeft de traditie om elke vijf jaar een NVP Award uit te reiken aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de pluimveesector. Tijdens de feestelijke algemene ledenvergadering op 8 april presenteren de genomineerden voor de NVP Award 2019 zich, waarna de zaal met leden en genodigden hun stem zullen uitbrengen.

Vol passie brengen de dames van de mmmEggies in hun knalroze blouses het Nederlandse ei onder de aandacht op beurzen en evenementen. De samenwerking met Corpus in Leiden is tot nu toe de kroon op het werk in het vijfjarig bestaan van de mmmEggies.

Met deze reclamecampagne Kip in Nederland weet Nepluvi het Nederlandse pluimveevlees als kampioen van de wereld te presenteren in binnen en buitenland.

Stichting Agrifacts

Stichting Agrifacts neemt de waarheid zeer serieus en checkt met wetenschappelijke kennis de conclusies die in onderzoeksrapporten worden opgetekend en stelt ze aan de kaak.

De algemene ledenvergadering van de NVP is maandag 8 april 2019 in het Pluimveemuseum, Hessenweg 2A in Barneveld. Vanaf 16.45 uur is de ontvangst met koffie en thee voor NVP-leden. Om 19.45 uur opent NVP-voorzitter Hennie de Haan het openbare gedeelte. Om 19.15 uur is de inloop met koffie en thee.

 
Tekst: Tom Schotman
 
 

Inloggen op de ledenportal