Pluimveeweb: Boerenambassadeurs houden Dag van de Agrarische Medewerker

10-08-2020
Aanstaande zaterdag 15 augustus 2020 roepen de ambassadeurs van Team Agro NL uit tot de Dag van de Agrarische Medewerker. Boeren, tuinders en vissers kunnen als blijk van waardering aanhaken op sociale media of een leuke attentie geven aan de medewerkers. Dat maakte Team Agro NL maandag 10 augustus bekend.

Het is voor iedereen vanzelfsprekend dat de winkels vol liggen met groenten, fruit, zuivel, vlees, vis en bloemen. De boeren, tuinders en vissers - kortom de agrarische sector - zorgen dagelijks voor ons voedsel.

In het zonnetje

Deze agrarische bedrijven kunnen niet zonder hun medewerkers. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het reinigen en ontsmetten van de stallen, het selecteren van pootaardappelen of bloembollen, met toegeruste landbouwvoertuigen de oogst binnenhalen of het deskundig pedicuren van de koeienpoten, op de agrarische medewerkers kan worden gerekend. Dat is reden om voor Team Agro NL om op een speciale dag in het jaar de medewerkers in het zonnetje te zetten. Daarom wordt zaterdag 15 augustus uitgeroepen tot de Dag van de Agrarische Medewerker. Via een ´TeamAgroNL´- postkaart en het gebruiken van hashtag #Dagvandeagrarischemedewerker op Facebook, Twitter en Instagram kunnen boeren en tuinders hun eigen invulling geven.

Boerenambassadeurs werken aan gezamenlijke boodschap

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben de boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de krachten gebundeld voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

 
 

Inloggen op de ledenportal