Pluimveeweb: EggsTrader.com binnenkort online

13-11-2020
Internetondernemer André Hoogendam (links) en Jarrin Snetselaar, die opgroeide op een pluimveebedrijf zijn de initiatiefnemers van EggsTrader.com, het nieuwe handelsplatform voor eieren dat binnenkort online komt.
EggsTrader.com, de eerste Nederlandse online marktplaats voor eieren, gaat binnenkort online. Na een zorgvuldige ontwikkeling en een uitvoerige testfase is het bijna zover.

„Via EggsTrader.com kunnen leghennenhouders en eierhandelaren snel en veilig partijen eieren kopen of verkopen”, legt Jarrin Snetselaar van EggsTrader uit. Hij is samen met André Hoogendam, de initiatiefnemer van het online handelsplatform voor eieren. Het platform is mede tot stand gekomen door waardevolle input van leghennenhouders en anderen uit de eieren-industrie en daarbuiten.

Regels rondom handel naar het buitenland, certificeringen, facturatie, logistiek proces, BTW percentages berekenen/verleggen en natuurlijk de taal waarin men het platform kan gebruiken zijn zaken waar veel aandacht aan is besteed. EggsTrader biedt oplossingen en concrete hulpmiddelen bij al deze zaken.

Internationale interesse groot

„De internationale interesse in EggsTrader is groot”, zegt Snetselaar. „Op dit moment ligt onze focus op EU-landen, maar alle 36 SEPA-landen kunnen direct bij de start gebruikmaken van het platform en zijn dus onderdeel van ons marktgebied.” Het platform zal eerst in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal beschikbaar zijn, een verdere uitbreiding is voorzien.

„Wij zijn zeer verheugd om dat leghennenhouders en eierhandelaren dit jaar kunnen starten met het aanbieden en afnemen van eieren op EggsTrader. Ons doel: zo snel mogelijk een zo groot mogelijk bereik realiseren voor onze gebruikers, om het innovatieve platform van EggsTrader beschikbaar te maken voor een breed publiek.”

Mochten leghennenhouders en eierhandelaren nog vragen of ideeën hebben dan horen Snetselaar en Hoogendam deze graag. Ze kunnen mailen naar: contact@eggstrader.com, of een Whatsapp-bericht sturen naar: +31851302738. Snetselaar en Hoogendam zijn sinds medio 2018 bezig met de ontwikkeling van EggsTrader.com.

 
 

Inloggen op de ledenportal