AgriHolland: Pluimveehouders haken aan bij open dagen Albert Heijn

11-09-2013

Supermarktketen Albert Heijn heeft de keuze gemaakt om vleeskuikenhouders en scharrelpluimveehouders niet aan haar Open Dagen te laten deelnemen. Daarom organiseert de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP) zelf open dagen op deze bedrijven. Deze 'Nationale Aan Haak dagen' worden net als bij Albert Heijn gehouden op de zaterdagen 21 en 28 september, voor iedereen toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur.

De NVP is verbaasd dat Albert Heijn de keuze heeft gemaakt om vleeskuikenhouders en scharrelpluimveehouders niet te laten deelnemen aan haar Open Dagen. Als partner in de ‘Kip van Morgen’, waaraan ook Albert Heijn deelneemt, is er voldoende om uit te leggen aan de consument/burger, meent de NVP.

Uit de voorlopige aanmeldingen van NVP-pluimveehouders blijkt dat er voldoende belangstelling is om de zogenaamde Nationale Aan Haak dagen te organiseren. Tijdens deze Nationale Aan Haak dagen stellen deze pluimveehouders hun stallen open voor iedereen die daarvoor belangstelling heeft.

Op de site van de NVP vindt u een lijst met deelnemende pluimveehouders. Geïnteresseerde pluimveehouders kunnen nog aan de deelnemerslijst worden toegevoegd door een e-mail te sturen naar info@nvpluimveehouders.nl.

bron: NVP, 11/09/13
Copyright ©2013 AgriHolland B.V. 

 
 

Inloggen op de ledenportal