Pluimveeweb: Bijeenkomst over financiƫle planning in de legpluimveehouderij

25-08-2014

De vereniging voor adviseurs in de landbouw organiseert dinsdag 9 september voor haar leden de bijeenkomst ‘financiële planning in de legpluimveehouderij’. Deze middag staat geheel in het teken van de financiën in de legpluimveehouderij en is alleen voor adviseurs en niet voor pluimveehouders.

De adviseurs worden ontvangen bij Eiproductenfabrikant Bouwhuis Enthoven (onderdeel van de Gebr. Van Beek Group) te Raalte. Hier volgt een rondleiding door de productielocatie. Daarna verplaatsen we gaan de deelnemers naar CAV Den Ham, voor een excursie door de mengvoederfabriek.

Vervolgens komen er drie sprekers aan het woord die hun visie geven op het onderwerp van deze bijeenkomst, elk vanuit hun eigen vakgebied. Hierna hebben de adviseurs zoals gebruikelijk volop de gelegenheid tot discussie en netwerken.

Programma

13.00 uur Ontvangst bij Bouwhuis Enthoven, Aakstraat 14 te Raalte
13.15 uur Rondleiding door productielocatie Bouwhuis Enthoven
14.30 uur Vertrek naar CAV Den Ham, Dorpsstraat 68 te Den Ham
15.00 uur Rondleiding door de mengvoederfabriek van CAV Den Ham
15.45 uur Inleiding door Wilfred ten Brinke, voedingsdeskundige bij CAV Den Ham, met als thema: ‘Voerkwaliteit in relatie tot kostprijs eieren’.
16.00 uur Inleiding door Petro Boon, directeur inkoop bij Gebr. Van Beek Group, met als thema: ‘De Europese Eierenmarkt’.
16.15 uur Inleiding door Kees van Vliet, sectormanager bij ING Bank, met als thema: ‘Financiële planning bij legpluimvee’.
16.30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen, discussie en netwerken.
17.30 uur Einde bijeenkomst

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen 25 euro voor leden en 35 euro voor niet-leden van Agrivaknet (deze prijzen zijn exclusief btw). Aanmelden kan op de site van agrivaknet.

Tekst:Tom Schotman & Agrivaknet

 
 

Inloggen op de ledenportal