Pluimveeweb: Avond voor door fipronil getroffen pluimvee-houders in Barneveld

03-08-2017

Voor getroffen pluimveehouders uit de Gelderse Vallei organiseren betrokken organisaties dinsdagavond 8 augustus vanaf 20.00 uur een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis van Barneveld.

Doel van deze bijeenkomst is  het uitwisselen van informatie en elkaar ontmoeten.  Meer informatie over het programma volgt. De getroffen pluimveehouders ontvangen hiervoor een uitnodiging. Pluimveehouders kunnen ook met specifieke vragen terecht bij de infolijn van LTO Noord: T 088 888 6666 (vervolgens 2 kiezen), meldt de gemeente Barneveld.

Ondersteuning bij financiële problemen

Ondernemers uit de gemeente Barneveld die door de maatregelen in financiële problemen komen , kunnen contact opnemen met het Bureau Zelfstandigen van de gemeente Barneveld. Contactpersoon Marjolijn Goldhoorn bespreekt met hen de eventuele mogelijkheden voor ondersteuning. Zij is bereikbaar via e-mail: bz@barneveld.nl of via T 14 0342.

Daarnaast is de gemeente Barneveld aangesloten bij 155 Help een bedrijf  van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Ondernemers met financiële problemen kunnen een beroep kunnen doen op de diensten van 155 via www.155.nl.

Tekst:Tom Schotman & Gemeente Barneveld

 
 

Inloggen op de ledenportal