Pluimveeweb: Blij met een Ei op Zwarte Cross

16-07-2018

Eierpromotie op de Zwarte Cross, het festival in de Achterhoek. Het Zwarte Cross Festival staat garant voor drie dagen plezier met mega motor-crossspektakel en het grootste muziekfestival van Oost-Nederland. Een uniek evenement voor jong en oud en een mooie plek om het ei te promoten.

Twee zonen van de Brabantse legpluimveehouder Jack Donkers en hun vriendengroep kochten een oude caravan en pimpten die op. Mooi met het logo Blij met een Ei en een kip. Donderdag 12 juli vertrokken ze naar de Achterhoek naar de Zwarte Cross camping. Op de camping de Blij met een Ei beachvlag geïnstalleerd, een kist eieren uitgepakt en feesten maar.

Op zaterdagochtend kookten de vrienden 360 eieren die ze uitdeelden op de camping. Ook op Zwarte Cross zijn ze erg Blij met een Ei! „Deze actie vind ik geweldig! Spontaan besloten de jongelui om het logo van Blij  met een Ei op de caravan te zetten en het ei te promoten. Zo moet het gebeuren; voor en door de legpluimveehouders. Ik hoop dat veel campingbezoekers hebben genoten van een heerlijk gekookt eitje”, zegt Alex Janssen, voorzitter stichting Blij met een Ei.

Gratis promotiematerialen
Donateurs en sponsors van de stichting kunnen gratis gebruik maken van het logo van Blij met een Ei voor promotie- en voorlichtingsactiviteiten. „We hebben in verband met de nieuwe privacywetgeving de term leden gewijzigd in donateurs. Verder verandert er niets; we vragen pluimveehouders om 200 euro per jaar te doneren. In ruil daarvoor promoten wij als stichting met hulp van de mmmEggies het ei, kunnen de donateurs materialen zoals flyers voor eierdoosjes, stalborden etcetera krijgen of bestellen. De beachvlag die nu wappert op de Zwarte Cross is een voorbeeld van een cadeau aan de trouwe donateurs. We juichen zulke initatieven van individuele pluimveehouders toe. Komende week delen de mmmEggies weer eieren uit tijdens de Vierdaagse van Nijmegen “, aldus de voorzitter.

Tekst:Monique van Loon

 
 

Inloggen op de ledenportal