Pluimveeweb: Joost Noyens volgt Adrie van Santvoort bij Global Feed Mill op

06-09-2018

Weert, donderdag 6 september 2018

Joost Noyens versterkt vanaf 10 september het management bij Global Feed Mill. Hij volgt Adrie van Santvoort op als operationeel directeur.

Van Santvoort vertrekt vanwege een verschil in mening over de toekomstige strategie van Global Feed Mill. „Het besluit tot het vertrek is genomen na een gezamenlijk overleg tussen aandeelhouders Aveve en Global Food Group en Adrie van Santvoort”, zegt algemeen directeur Math Lemmers van de Global Food Group. Van Santvoort was sinds 1 mei 2016 operationeel directeur bij Global Feed Mill en was verantwoordelijk voor de operationele resultaten. „Wij bedanken Adrie voor zijn inzet voor Global Feed Mill in de afgelopen jaren”, zegt Lemmers.

Joost Noyens volgt hem dus op. Hij gaat zich samen met het huidige team richten op de operationele- en commerciële uitdagingen die er liggen in de hedendaagse dynamiek van de legpluimveesector en de biologische veehouderij.

35 jaar ervaring

„Global Feed Mill heeft de afgelopen jaren een stevig klantenbestand opgebouwd in de legsector en heeft de ambitie om dit verder te laten groeien. Daarnaast wil Global Feed Mill zich met haar fabriek in Balgoij nadrukkelijker positioneren als leverancier van Biologische voeders in de totale veehouderij”, zegt Lemmers.  
 
Noyens heeft 35 jaar ervaring in de mengvoersector waarvan ruim 20 jaar als algemeen directeur van Coöperatie Isidorus in Weert, één van de bedrijven achter het fusiebedrijf VoerGroep Zuid. Na zijn vertrek daar in augustus 2017 heeft hij het digitale mengvoerbedrijf NewFeed opgericht. Hij zal zijn werkzaamheden voor dit bedrijf combineren met zijn werkzaamheden voor Global Feed Mill. 

 

Tekst:Tom Schotman

 
 

Inloggen op de ledenportal