Pluimveeweb: mmmEggies naar de Nationale Gezondheidsbeurs

03-02-2020
Van 6 tot en met 9 februari zijn de mmmEggies, leghennenhoudsters die het Nederlandse ei promoten, op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze delen gekookte eieren uit en gaan het gesprek aan met de bezoekers over de gezondheidsaspecten van eieren.

Met de nieuw opgepimpte mmmEggie en Blij met een Ei aanhanger gaan de mmmEggies donderdag 6 februari op pad naar de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. „Een beurs met inspiratie voor een gezonde leefstijl. Een mooie plek voor informatieve gesprekken over eieren, recepten en leefstijl onder het genot van een heerlijk gekookt eitje”, zegt Carla van de Kruijs, lid werkgroep consument van de mmmEggies.

Op de Nationale Gezondheidsbeurs werken de mmmEggies samen met Romy & Simone, de dames van ’t Omelet Loket die in een retro foodtruck heerlijke omeletten bakken van verse eieren van de boerderij die geleverd worden door de mmmEggies.

Museum Corpus

Elke dag verloten de mmmEggies rond de klok van 16 uur vier toegangskaarten voor Museum Corpus, het interactieve museum met de reis door de mens waar het interactieve spel over eieren te spelen is. De Nationale Gezondheidsbeurs is van 6 tot en met 9 februari in de Jaarbeurs in Utrecht van 10.00 tot 17.30 uur.

 
Tekst: Tom Schotman
 
 

Inloggen op de ledenportal