Pluimveeweb: Kwetters neemt eiertransporteur Hubers over

01-02-2021
Eierhandelaar Kwetters B.V. heeft eiertransportbedrijf Hubers B.V. uit Lichtenvoorde (GD) op 1 februari overgenomen. Hubers was al vaste transporteur van Kwetters.

Hubers B.V. is een transportonderneming met locaties in het Achterhoekse Lichtenvoorde (NL) en het Duitse Vreden, dat net over de grens vlakbij Lichtenvoorde ligt. „De overname van Hubers is een logische stap voor Kwetters B.V. binnen hun strategie om een efficiënte en klantgerichte organisatie uit bouwen in de eiersector", zegt John Achterstraat, algemeen directeur bij Kwetters B.V..

„De overname van Hubers past volledig in onze ambitie om een betrouwbare en slagvaardige partner te zijn, zowel voor onze klanten als onze pluimveehouders", motiveert Achterstraat. „We hechten veel waarde aan goede relaties. Leverbetrouwbaarheid en maximale kwaliteit en onze logistiek speelt daarin een cruciale rol."

Kwetters B.V. is uitgegroeid van een klein familiebedrijf naar een internationale leverancier van kwaliteitseieren. Met pakstations en eigen legpluimveebedrijven in Nederland en Duitsland en een intensieve samenwerking met pluimveehouders wordt dagelijks een vaste stroom eieren verzorgt richting de consument.

 
 

Inloggen op de ledenportal