Kwetters: Het ei is gelegd: nieuw logo voor Kwetters

06-04-2021
 


HET EI IS GELEGD

 

Kwetters in een nieuw jasje

Beste Relatie ,

 
Nieuwe ambities vragen om een nieuw logo. Zodat we onze ambities niet alleen waarmaken, maar ook laten zien! U krijgt de primeur van ons nieuwe logo.
 

De nieuwe stijl is onderweg

Bij een kakelvers nieuw logo hoort natuurlijk ook een nieuwe uitstraling. Deze fris bestickerde vrachtwagens ziet u binnenkort rijden. De website is nog volop in ontwikkeling. Zodra deze klaar is wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
Onze ambities
We willen breed in de keten actief zijn en nog meer activiteiten aan ons bedrijf toevoegen. Ook willen we meer partnerships met legpluimveehouders sluiten. Zo kunnen we consumenten verzekeren van een eerlijk, gezond en duurzaam ei. Of het nu is als ingredie?nt van een cake of een eitje om de dag te breken. 
 
Een ei dat van nature beter is

Samen met onze legpluimveehouders is dát waar we bij Kwetters elke dag aan werken. Een diervriendelijk ei dat voorziet in de groeiende vraag van consumenten naar gezonde, veelzijdige en verantwoorde voeding tegen een eerlijke prijs. 
We houden u op de hoogte via deze mailing. Maar houd vooral ook onze andere kanalen zoals LinkedIn en Facebook in de gaten.
 
 

Inloggen op de ledenportal