Boerderij: Wakker Dier raakt verstrikt in eigen muskietennet

04-10-2012

De Nicolaas Pierson Stichting is het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren. De stichting maakt naam door idiote en volstrekt overbodige onderzoeken te financieren naar zaken die niemand wil weten.

Het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren krijgt waarschijnlijk juridische steun vanuit een penitentiaire inrichting en de onderzoeken worden aangestuurd door de beruchte boerenhater Sjoerd van der Wouw, wiens naam noemen alleen al genoeg is, om in vele boerengezinnen het licht uit te doen en de luiken te sluiten.
Mijn goede vriend, pluimveepsycholoog en betweter drs. Rowdy Plantema kan het misdadige karakter van sommige Wakker Dier-praktijken volmondig beamen. Lees het paginagrote artikel over de Wakker Dier-praktijken maar eens: http://krakenpost.nl/archief/Sep/0048.html (De Telegraaf 15 september 2012).
In het interview stelt Plantema dat het Wakker Dier zou sieren als het een dioxinefonds in het leven zou roepen om de toekomstige slachtoffers van dioxinevergiftiging bij te staan. Scharrelkippen, vrije-uitloopkippen bedoelt hij, zijn een belangrijke dioxinebron. Niet te veel van die eieren eten dus.

 

Rijk geworden met giftige klamboes
Nicolaas Pierson is de man van de met insecticide geïmpregneerde muskietennetten. De in 2007 overleden Nicolaas Pierson is stinkend rijk geworden met zijn giftige klamboes. Uiteraard teert het wetenschappelijk bureau dat zijn naam draagt, hoe lachwekkend de term wetenschappelijk ook klinkt, op zijn geld.
In Afrika zijn de netten van Pierson mateloos populair. Vooral omdat ze gebruikt worden als zeer fijnmazig visnet. Op de visstand heeft het gebruik van die netten een rampzalig effect, omdat nu ook de jongste aanwas weggevangen wordt. Goed bezig toch die vrienden.
Nicolaas Pierson was in de laatste jaren van zijn leven overtuigd boeddhist. Voor de winst deed hij het niet. Zou ik ook zeggen als ik zo rijk was. Hij kon er wel van wakker liggen dat zoveel onschuldige muggen moesten sterven door het gif dat in zijn netten zat. Hij zat er ook mee dat de kinderen die de malaria ontliepen misschien wel zouden kunnen opgroeien als vleeseters. Bedenkt u voor u een mug doodmept of een kreupele kip verlost van zijn pijn, het zou zomaar Nicolaas G. Pierson kunnen zijn!
www.dialogues.nu/fileadmin/Document_Archive/publicaties/deklamboeman.pdf
Een mooie opdracht voor de Nicolaas Pierson Stichting is om te onderzoeken of muggen dieren zijn of ergens anders thuishoren.
Dioxine, criminelen, foute sponsors: het net sluit zich.

door Bert Vogel 4 okt 2012 laatste update: 4 okt 2012

 

 
 

Inloggen op de ledenportal