Pluimveeweb: 'Biologische eieren op dagprijs verkopen via Eggstrader levert paar cent meer op'

26-04-2021
„Ik ben blij met EggsTrader omdat ik hier biologische eieren op dagprijs kan verkopen. Dat levert mij per ei zomaar een paar cent meer op. Ik verheug mij dat ik straks voor een langere periode mijn biologische eieren kan verkopen via EggsTrader”, zegt een biologische leghennenhouder uit Nederland.

EggsTrader.com, het nieuwe online handelsplatform voor eieren, is vanaf vrijdag 15 januari live. Sindsdien kunnen leghennenhouders, pakstations en eierhandelaren eieren aanbieden en kopen op EggsTrader.com, de online marktplaats voor eieren. Ondernemers in de eiersector vragen of bieden anoniem een partij eieren aan en komen tot een overeenkomst, die wordt geregeld op de spotmarkt. Op deze online marktplaats kunnen gebruikers 24/7 terecht. EggsTrader deelt de eerste ervaringen met de online marktplaats maandag 26 april in een persbericht.

„EggsTrader heeft ons netwerk van potentiële aanbieders vergroot", legt de eigenaar van een Duits pakstation uit. „Iedere ochtend krijg ik een e-mail met de nieuwste advertenties. Daarnaast is het gemakkelijker geworden om specifieke eieren te zoeken en te kopen voor onze afnemers. Doordat we steeds meer te maken krijgen met specifieke eisen van onze klanten is EggsTrader een mooie tool voor ons om de juiste eieren aan te kopen.”

Oprichters van EggsTrader zijn internetondernemer André Hoogendam en vertegenwoordiger in de pluimveebranche Jarrin Snetselaar. Zij zijn ervan overtuigd dat EggsTrader al die verschillende ondernemers in de eiersector precies kan bieden waar zij behoefte aan hebben: flexibiliteit, constante innovatie en een groeiend handels potentieel.

Op dit moment richt EggsTrader zich op de 36 zogeheten SEPA-landen in Europa. Honderden ondernemers van over de hele wereld toonden volgens Snetselaar al interesse en ondernemers uit binnen- en buitenland melden zich nu aan op het platform uit de Food Valley. De gebruikers van EggsTrader zijn laaiend enthousiast, aldus Snetselaar.

Beeld: EggsTrader

Bron: EggsTrader

 
 

Inloggen op de ledenportal