Pluimveeweb: Aanstaande zondag 15 augustus tweede ‘Dag van de Agrarische Medewerker’

10-08-2021
Zondag 15 augustus wordt door Team Agro NL wederom uit geroepen tot ‘Dag van de Agrarische Medewerker’. Vorig jaar werd de dag voor het eerst gelanceerd en heeft nu met deze herhaling een vaste plek op de kalender gekregen.

Agrarische medewerkers zijn volgens Team Agro NL onmisbaar voor boeren. De medewerkers bieden hulp bij het binnenhalen van de oogst, zorgen voor alle dieren, melken de koeien als de boer op vakantie gaat of nemen werkzaamheden als schoonmaak en onderhoud van machines en gebouwen voor hun rekening. Dat was in 2020 voor Team Agro NL reden om middels een speciale dag de medewerkers eens in het zonnetje te zetten. Op sociale media zoals Twitter bedankten boeren vorig jaar hun medewerkers. Bekijk enkele van die tweets hieronder.

Kaartje sturen

Ook dit jaar kunnen agrarische werkgevers hun medewerkers op 15 augustus in het zonnetje zetten door op sociale media gebruik te maken van #DagVanDeAgrarischeMedewerker in een post op Facebook, Twitter of Instagram. Naast de aandacht in sociale media kunnen medewerkers ook worden verrast met iets lekkers, een attentie of via een geschreven tekst op een voor deze dag ontworpen postkaart. Via de link kan de kaart door iedereen worden gedownload.

Team Agro NL

Team Agro NL staat voor verbinding tussen boer en burger en openheid over het echte boerenwerk. Binnen Team Agro NL hebben boerenambassadeurs als Nederlandse voedsel- en bloemenmakers de krachten gebundeld voor een krachtige sectorpromotie. Zo wordt gewerkt aan een gezamenlijke boodschap vanuit de hele agrarische sector.

Bron: Team Agro NL

 
 

Inloggen op de ledenportal