Pluimveeweb: ‘Vakvrouwen begrijpen elkaar als geen ander’

20-08-2022
De mmmEggies organiseren een event speciaal voor de vakvrouwen uit de legpluimvee- en opfoksector. Doel van de middag is genieten en plezier hebben met andere dames uit de sector omdat de mmmEggies vinden dat dat zeker in de huidige roerige tijden in de sector belangrijk is.

„We liepen al langer rond met het idee om iets uitsluitend voor vrouwen uit onze sector te organiseren. Het wordt een middag genieten op een prachtige locatie, waarbij plezier en ontspanning centraal staan. In deze roerige tijden vinden wij het belangrijk dat deze vakvrouwen elkaar kunnen ontmoeten,” vertelt Petra Smits, mede initiatiefneemster van dit evenement genaamd ‘t Kakelspektakel’. Want gekakeld zal er worden. „Wij als vakvrouwen begrijpen elkaar als geen ander. Dit is aan een buitenstaander niet uit te leggen. Het bedrijf, de boerderij, staat altijd op de eerste plaats maar er mag zeker ook aandacht zijn voor de boerin!”

„Samen met Evi Timmermans, project- en eventmanager, zijn we gaan sparren over de invulling van het programma. Mede dankzij sponsoren en erfbetreders uit de sector die ons dit evenement gunnen hebben we een mooi programma zonder commerciële bijbedoelingen in elkaar gezet,” aldus de organisatie van ’t Kakelspektakel. „Deze middag is er ruimte om elkaar te ontmoeten, kennis te maken en elkaar te inspireren, tevens kunnen de vrouwen ook genieten van verrassend entertainment, muziek en een kakeluurtje. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.”

Aanmelden

’t Kakelspektakel vindt plaats op een bijzondere locatie: ‘In de Kas’ in Winssen (nabij Nijmegen). Deze duurzame locatie, waar het verbinden van mensen en ideeën centraal staat, ligt in een historische boomgaard. Voor deze locatie is gekozen omdat hij vanuit het hele land goed bereikbaar is. De locatie ligt op 5 minuten vanaf de A73, afrit 1-Beuningen.

Aanmelden voor het evenement kan via www.mmmeggies.nl/kakelspektakel. Er is een maximum aantal plaatsen te vergeven, dus wees er snel bij. De enige voorwaarde om je aan te kunnen melden is dat jij de vakvrouw bent van een pluimvee- of opfokbedrijf.

 
 

Inloggen op de ledenportal