AgriHolland: Trust Feed en GMP+ International gaan meer samenwerken

03-01-2013

Begin 2013 lanceert GMP+ International een vernieuwde basisvoorziening voor het opslaan en delen van analyseresultaten, de GMP+ Monitoring database. Trust Feed heeft aanvullende wensen met betrekking tot de functionaliteiten van deze database. GMP+ International gaat deze extra functionaliteiten aanbieden in een aanvullend servicepakket.

GMP+ International is in de eindfase van de ontwikkeling van de GMP+ Monitoring database. In deze nieuwe database kunnen bedrijven of groepen van bedrijven een eigen databaseruimte inrichten voor het beheren van analyseresultaten. Naast de opslag van analyseresultaten, is het ook mogelijk een rapportage te maken van de analyseresultaten, bij overschrijden van de norm wordt de gebruiker geattendeerd en er is de mogelijkheid analyseresultaten te delen met anderen. Dit laatste is vooral interessant voor een samenwerkingsverband dat een gemeenschappelijk monitoringsplan uitvoert. Het is een extra service die GMP+ International, zonder extra kosten, aanbiedt aan alle GMP+ gecertificeerde bedrijven.

Trust Feed voert voor aangesloten leden een gemeenschappelijk monitoringsplan uit, waarbij het doel is snel informatie uit te wisselen door de resultaten met elkaar te delen. De organisatie kan daarbij gebruik maken van de basisvoorziening van de GMP+ Monitoring database, maar Trust Feed heeft een aantal aanvullende gebruikerswensen. GMP+ International gaat deze aanbieden in een pluspakket. Door gebruik te maken van de GMP+ Monitoring database hoeft Trust Feed niet zelf een databasestructuur actueel te houden. Daarnaast biedt de database de mogelijkheid om de analyseresultaten op eenvoudige wijze onder de leden te delen. De gegevens blijven eigendom van Trust Feed en vertrouwelijkheid is gegarandeerd.

GMP+ International streeft er naar ook aan andere groepen van bedrijven of samenwerkingsverbanden deze service aan te bieden. Het bespaart gebruikers veel kosten voor ontwikkeling en beheer van een database, het bevordert uniformiteit in productbenamingen en verhoogt transparantie in de keten.

bron: GMP+ International, 03/01/13

Copyright ©2013 AgriHolland B.V. 

 
 

Inloggen op de ledenportal